Storitve

Montaža hladilne in zamrzovalne tehnike

Veliko izdelkov hladilne tehnike je potrebno vgraditi, sestaviti ali kako drugače priključiti za delovanje. Tukaj so mišljeni vsi izdelki, ki imajo ločene hladilne sisteme ali jih je potrebno vgraditi, kot so hladilne in zamrzovalne komore, vitrine, pulti, omare z ločenimi hladilnimi agregati, ledomati. Izdelke, ki vam jih montiramo, ali priključimo vam ob samem zagonu testiramo in nastavimo optimalni način delovanja. Za vse vgradne in priklope nudimo garancijo in redno vzdrževanje

Servis hladilne tehnike

V sklopu servisne dejavnosti vam zagotavljamo servis vseh kupljenih izdelkov z originalnimi nadomestnimi deli v najkrajšem možnem času. Servis izvajamo na celotnem spektru hladilne tehnike od pultov, vitrin, omar komor z kakovostnimi rezervnimi deli. V kolikor je možno napako odpravimo na licu mesta, v nasprotnem primeru pa izdelek odpeljemo v našo servisno delavnico, kjer ga popravimo in temeljito testiramo. Za čas popravila izdelka vam lahko zagotovimo nadomestni izdelek, ki ga uporabljate do vrnitve vašega popravljenega izdelka.

Najem hladilne tehnike

Velikokrat se pojavi zagata, da ni na voljo hladilnika ali zamrzovalnika, ki ga ob raznih priložnostih, kot so prireditve, zabave, proslave, pikniki in podobno potrebujemo za krajši čas. V takšnih in podobnih primerih vam nudimo možnost najema razne hladilne opreme, kot so hladilniki za pijače, ledomati, hladilne ali zamrzovalne skrinje in podobo. Vsi izdelki imajo kolesa za lažje premikanje. Najete izdelke lahko prevzamete na našem sedežu ali pa vam jih pripeljemo na želeni kraj ter postavimo na željeno mesto, ter po končani uporabi tudi odpeljemo.

Pokličite nas

Imate vprašanje v zvezi z prodajo, montažo ali servisom hladilne tehnike? Pokličite nas že danes. 

eduardo-soares-NRP0iTFLzPk-unsplash